HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

1986 EQUISTRO® Brand alapítás és fejlesztés Pharma GmbH. Németország

2001 Vetoquinol France megvásárolja és tovább fejleszti az EQUISTRO termékcsaládot nemzetközi állatgyógyászati laboratóriumában

2006 Fejlesztést és gyártást a Vetoquinol-nál, Tarare-ban, Franciaországban telepítik át : EQUISTRO Made in France

2011 Az EQUISTRO® új ezüst színű megjelenést, korszerű színkódos csomagolást kap és elindul globális terjeszkedés.

2012 A legtöbb termék összetételét újradefiniálják a globális elvárások és állategészségügyi szabályzásoknak megfelelően EQUISTRO® termékcsalád számára.

2013 Franciaországban gyártott EQUISTRO termékcsalád már 50 országban elérhető 45 féle modifikációba .

2014 Az EQUISTRO® a Francia Lovas Szövetség hivatalos beszállítója lesz, és számos bajnok lovas csatlakozik hozzá mint Kevin Staut, William Fox-Pitt és Ingrid Klimke.

2016 EQUISTRO®: 30 éves lesz és minden kontinensen elérhető

2017 USA és Kanadai piacon a legnagyobb forgalmazok között

 

Kevin Saut
William Fox-Pitt
Ingrid Klimke
 

 

 

VETOQUINOL A NEMZETKÖZI DIMENZIÓ

 

A VETOQUINOL története 1933-ban kezdődött a Laboratoires biochimiques de l'Est nevű  kis  gyógyszertárban  Lure városban, Északkelet-Franciaországban. Az alapító gyógyszerész - állatorvos Joseph Frechin a modern haszon állattartás miatt megnövekedett állatorvosi igények kiszolgálását tűzte ki célul ipari méretekben való gyártás kultúra megteremtésével. Ez akkor egyedi és újszerű volt a harmincas években.

 

Joseph Frechin 1936

A cég neve  VETOQUINOL lett és megindult az azóta is tartó dinamikus növekedés és Franciaország határait átlépve a nemzetközi terjeszkedés . Az alapszemlélet az lett  hogy a legmodernebb gyártás technológiát ötvözzék a cég ultra modern laboratóriumaiban kifejlesztett legújabb megoldásokkal állataink egészségének megőrzésének jegyében.   

 

Vetoquinol tehát közel  egy évszázada fejleszt és kínál gyógyszereket,takarmány és tápkiegészítőket, vitaminokat  és innovatív megoldásokat ügyfeleinek.

 

 

1980-as évektől kezdődően a Franciaországon határait átlépve  Vetoquinol megalapította első leányvállalatait Hollandiában, Írországban és Belgiumban. 2004-ben Kínában,  2009-ben indult Indiában egy új leányvállalat, majd 2011-ben Brazíliában. 2014-ben a Vetoquinol a Bioniche Animal Health felvásárlásának köszönhetően közvetlenül Ausztráliában jelen van. Ma 140 forgalmazóval és közvetlen jelenlétével 24 országban, Európában, Észak- és Dél-Amerikában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben, 2000 munkatársal olyan globális hálózatot épített ki, amely teljesen lefedi a fejlett és közepesen fejlett országok piacát . 


A VETOQUINOL MA 


A világ 9. legnagyobb állat gyógyszergyártója és a 4. legnagyobb az állategészségügy forgalmazó, a Vetoquinol egy független, családi vállalkozás.

Adatvédelmi tájékoztató

© 2018 Equistro.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság