HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

vizbenoldodo vitaminok1A vitaminok felfedezése és hatásmechanizmusuk megismerése előző századunk egyik igen fontos vívmánya. Mai ismereteink szerint a vitaminok olyan szerves vegyületek, amelyeket a szervezet nem tud elegendő mennyiségben előállítani, energiát nem szolgáltatnak, de kis mennyiségben..

mikroelem kiegeszites1Az ásványi anyagok közül azokat az elemeket, amelyek a test tömegének 0,005%-ánál kisebb mennyiségben fordulnak elő, mikroelemeknek nevezzük. A mikroelemek nélkülözhetetlenek az élővilágban, mivel ionizált formában részt vesznek az élő szervezet elektrokémiai, ozmózisos..

A lovak egyik leggyakoribb idült mozgásszervi bántalma az ízületgyulladás vagy osteoarthritis (OA), ami az összefoglaló néven DJD-nek (degenerative joint disease – degeneratív ízületi bántalmak) is nevezett betegségcsoport része. A DJD számos olyan betegséget is magában foglal..

A lótulajdonosok többsége találkozott már a pataszaru minőségét érintő problémákkal, mint pl.: töredező, könnyen málló paták. A legtöbben tudják is a megoldást: biotin. A biotinon kívül azonban több más takarmány-összetevő is befolyásolja a szaru minőségét, ide tartozik..

antioxidansok szerepe1Manapság egyre több antioxidánsként fémjelzett termék van a lótakarmány kiegészítők piacán. De pontosan mit is jelent az, hogy antioxidáns? Ebben a rövid ismertetőben azt taglaljuk, hogyan lehet a szervezet számára az oxigén egyaránt létfontosságú és káros valamint azt, hogy hogyan..

Adatvédelmi tájékoztató

© 2018 Equistro.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság