HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

Töltse le katalógusunkat!

Még nem kapta meg nyomtatásban, vagy elkeveredett valahol a katalógusunk? Tekintse meg a legfrissebb Equistro katlógust:  Megtekintés

ET-ELIMINATION1000.png

Equistro Elimination grl 1kg

Cikkszám: VQ440810  

 

Leírás

Izomláz mérséklése, méregtelenítés, vízhajtás. Az ELIMINATION egy olyan, gyógynövényeket tartalmazó kiegészítő, amely segíti a salakanyagok kiürülését. A java tea és gyermekláncfű egyaránt méregtelenítő és vízhajtó hatású. Hatás: Az intenzív edzések és a versenyek során tejsav keletkezik az izomsejtekben, ami azok károsodását okozza. Az EQUISTRO Elimination gyógynövény hatóanyagai a tejsav megkötésével, a vizeletürítés enyhe fokozásával gyorsítják a tejsav kiürülését a lovak szervezetéből. Emellett a bokorhere (Lespedeza capitata) flavonoid hatóanyaga (lespecaptosid) csökkenti a vérben keringő szabad oxigén-gyökök koncentrációját, serkenti a májsejtek méregtelenítő enzimeinek aktivitását. Javallat: Versenyek és más erős igénybevétel után azonnal javasolható a gyors regeneráció érdekében. Savós patairha-gyulladás esetén kiegészítő kezelésre javasolható.

Összetétel
Árpaliszt, articsóka (Cynara scolymus L.) por, Java tea (Orthosiphon stamineus benth.) por, szárított alma, lucerna, magas hőmérsékleten szárított, gyermekláncfű (Taraxacum officinale) por, szárított szentjánoskenyér.

Beltartalom
nyersrost 11,5%, nyersfehérje 11%, hamu 11%, nedvesség 7%, oldhatatlan hamu 3%, nyerszssír 1,5%, kálium 1,25%, kalcium 1,1%, nátrium 0,85%, magnézium 0,25%, foszfor 0,25%.

Adagolás
50 - 100 g naponta

Kiszerelés
1 000 g /mérőpohár/

 

A megrendeléshez kattintson ide!

 

Adatvédelmi tájékoztató

© 2018 Equistro.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság